Escape

welkom bij Sweetlake Skincare

Beauty & Health center

Even voorstellen… ik ben Marjolein Meevers Scholte, gediplomeerd schoonheidsspecialiste, visagiste, Dr. Hauschka- en Weleda-therapeute met ruime ervaring. Ik werk vanuit een comfortabele omgeving die rust, warmte en puurheid uitstraalt… de schoonheidssalon van Sweet Lake Skin Care.

Tijdens verschillende gezichts- en lichaamsbehandelingen zorg ik dat je in mijn relaxte behandelstoel even al je zorgen achter je kunt laten. Ik sta voor ontspanning en huidverbetering en werk alleen maar met biologisch-dynamische en natuurlijke producten van Dr. Hauschka, Weleda, Blan Crème, en Medex, welke uiteraard ook los bij mij verkrijgbaar zijn.

Wil je meer vrijblijvende informatie over de behandelingen die ik geef of wil je een afspraak maken, zowel doordeweeks als in het weekend, dan kan je me altijd mailen of bellen. Zie ik je gauw? Ik kijk naar je uit!

Sweet Lake Skin Care vertroetelt, verzorgt en verbetert!

Dr Hauschka

Groene cosmetica

In Europa bestaat er geen wet die bepaalt welke ingrediënten natuurlijke cosmeticaproducten mogen bevatten. De term ‘natuurlijk’ mag dus in principe op ieder product worden gezet. Hoe herken je echte natuurcosmetica:
Er zijn in Europa diverse instanties die richtlijnen hebben opgesteld voor natuurlijke cosmetica. Waaronder het Duitse BDIH en het Europese NATRUE. Het complete assortiment van Dr. Hauschka Cosmetica is onderscheiden met het BDIH-keurmerk ‘Gecontroleerde natuurcosmetica’ en/of met het internationale keurmerk ‘NATRUE’. Zo maakt de NATRUE-standaard een verschil tussen:
• Natuurlijke cosmetica;
• natuurlijke cosmetica met een organisch gehalte van minstens 70%;
• en biologische cosmetica met een organisch gehalte van minstens 95%.

Behandelingen

Prijzen

 

Relax

Maak een afspraak

Trakteer jezelf op een fijne behandeling