Dr. Hauschka

Dr Hauschka behandelingen

De Dr. Hauschka behandelingen leiden tot een diepe ontspanning en geven een gevoel van doorstroomd en innerlijk in balans te zijn. De behandelingen hebben een uitwerking op het gehele lichaam. De meeste Dr. Hauschka behandelingen beginnen met een warm, geurig voetenbad. De stress van alledag lost op in warmte en geeft een gevoel van welbehagen. De kern van de behandeling is de lymfestimulatie met fijne penseelstreken en zachte handbewegingen. Dit bevordert de vloeistofprocessen in het weefsel en stimuleert de regeneratie en gezondheid. De behandeling werkt ontstuwend en ontslakkend en versterkt zo het immuunsysteem.

Natuurlijk hoort daarbij ook het reinigen en verzorgen van het gezicht met natuurzuivere Dr.Hauschka Cosmetica en daarnaast een uitvoerig huidverzorgingsadvies: zowel voor jongeren, vrouwen en mannen. Hieronder vindt u een samenvatting van de Dr.Hauschka behandelingen en de onderdelen waaruit deze bestaan.

Klassieke Dr. Hauschka behandeling
Omschrijving: Gun uzelf een korte vakantie van bijzondere aard: een ontspannen voetenbad, zachte en ritmisch-ademende massages van de armen en benen en geurige kompressen laten u ontspannen en vormen de ideale voorbereiding op de aansluitende gezichtsreiniging en –verzorging met de natuurlijke cosmetica van Dr. Hauschka. Reinigende en verzorgende maskers, intensieve verzorging met een ampullenkuur regenereert. De lymfemassage met penselen bevordert de stroming van lymfe, ontslakt en versterkt het immuunsysteem. De Klassieke Dr. Hauschka Gezichtsbehandeling geeft een doorstroomd en weldadig gevoel, een gevoel van lichtheid en innerlijke balans.

Dr. Hauschka Ontspanningsbehandeling
Omschrijving: Het accent ligt in deze behandeling op ontspanning. Alle zachte massages van de Klassieke Dr. Hauschka behandeling, inclusief de lymfemassage met penselen, zitten ook in deze behandeling. De diepere reiniging en het epileren wordt niet gedaan.

Dr. Hauschka 1 uur “Tijd voor mijzelf”
Omschrijving: Vaak hollen we de hele dag maar door en zijn we erg veel in ons hoofd bezig. Kom even tot jezelf in dit uur. De “Tijd voor mijzelf”- behandeling begint met de haaruitstrijkingen, kleine aanrakingen op je hoofdhuid die zorgen voor een ontspannende impuls via de zenuwuiteinden net onder de huid. Daarna volgt de reiniging van het gezicht en de penseelmassage. Ook krijg je 2 kuurampullen met ondertussen een korte decolletémassage. De citroenkompressen maken je weer wakker en na de spieruitrekking kun je met een ontspannen en doorstroomd gevoel de dag weer weer in.

Dr. Hauschka Acné behandeling
Omschrijving: Voor een onzuivere huid met neiging tot ontstekingen. Aanbevolen wordt de behandelingen om de 14 dagen te ondergaan tot de huid genormaliseerd is.