Dr. Tadlea behandelingen

logo dr tadleaDe basis behandeling van Dr. Tadlea

– Reiniging met gel, milk of schuim
– Peeling/Lysing
– Vapozone (stomen)
– Verwijderen van onzuiverheden
– Kalmerend masker
– Dagelijkse verzorging

Prijs: €39,50

Anti-aging

Zelfde als basis, plus extra ampul- met speciale anti-age producten.

Prijs: €49,50

Acne

Huidanalyse-reinigen-peeling-epileren-vapozone-oneffenheden verwijderen-masker

Een vette huid gaat vaak samen met puistjes en comedonen, het wordt ook wel eens acne genoemd. Acne is simpelweg een ontsteking van talgklieren.
Wij bieden diverse behandelingen aan tegen acne. Meest geschikte behandeling is afhankelijk van de ernst en/of omvang van acne, maar ook de soort. Na een check-up kunnen wij de meest geschikte behandeling voor u selecteren. Het is helaas wel zo dat acne lastig te bestrijden is en daardoor er vaak meerdere behandelingen nodig. Gemiddeld zijn er 4 tot 6 behandelingen nodig met een rusttijd van 2 tot 4 weken tussen de behandelingen. Tijdens die rust tijd moeten er ook thuis handelingen worden verricht.

Prijs: €32,50

Rosasea

Huidanalyse-reiniging-epileren- ampul-masker-aangepaste dag/nachtverzorging

Rosacea is een vervelend probleem, die rode huid waar weinig aan te doen is, zo lijkt het. Maar we kunnen een oplossing voor u vinden, om de rode huid weer blank worden en u kan zich weer prettig en tevreden voelen zonder lagen make-up om het te camoufleren. Gemiddeld zijn er 6 tot 8 behandelingen nodig met een rusttijd van 2 tot 4 weken tussen de behandelingen. Tijdens die rust tijd moeten er ook thuis handelingen worden verricht.

Prijs: €32,50

6000x4499-Lichaamsbehandeling_man