Workshop Oriflame

oriflame

Oriflame workshops

Oriflame producten zijn niet in de winkel te koop. Wij geloven in persoonlijke aandacht en goede adviezen. Daarom komen we bij jou thuis met onze producten! Lijkt het je leuk om een workshop bij jou thuis te houden? Samen met een Oriflame gediplomeerd schoonheidsspecialiste/visagiste organiseer je een onvergetelijke thuisparty voor jouw vriendinnen en natuurlijk voor jezelf.

Cadeautje
We belonen gastvrouwen met een leuk cadeau of een waardebon voor gratis producten. Wanneer er tijdens de workshop bij jou thuis voor meer dan €150,- verkocht wordt krijg jij een waardebon waarmee je voor €45,- aan Oriflame producten kunt uitkiezen.

Verschillende soorten workshops:

Workshop make-up

Veel vrouwen gebruiken al jarenlang dezelfde make-up . Ga de uitdaging aan en probeer eens iets anders! Iedereen krijgt persoonlijk advies over de kleuren die het beste bij je ogen, haar en teint passen en hoe je verschillende looks kunt creëren. Onze Adviseuses zorgen voor een prachtig resultaat. En wat is nu leuker dan er een gezellige avond van te maken met je vriendinnen?

Workshop huidverzorging

Een avond waarbij veel aandacht wordt besteed aan de verschillende huidtypes en de speciale producten die Oriflame daarvoor heeft. De huid wordt gereinigd en iedereen krijgt een heerlijk masker en een verzorgende crème. Dit alles op basis van persoonlijk advies. Een verwenmoment voor kleine of grotere groepen.

Workshop hand- en nagelverzorging

Onze handen en nagels zijn ons visitekaartje. Daarom verdienen ze regelmatig wat extra aandacht. Tijdens deze workshop worden je handen niet alleen verwend, maar leer je ook hoe je je nagels een mooie manicure kunt geven.

Workshop bruidsmake-up

Op je trouwdag wil je er schitterend uitzien. Tijdens onze workshop bruidsmake-up krijg je uitgebreid verzorgings- en make-upadvies. Ook je vriendinnen krijgen advies welke producten zij het best kunnen gebruiken. Tijdens de workshop krijgt de bruid een gratis proefmake-up. Zij kan de Adviseuse ook boeken voor de make-up op haar trouwdag, voor slechts €40! Ook leuk: boek een workshop bruidsmake-up voor een vrijgezellenfeest.

Workshop Wellness

Tijdens deze workshop draait het om gezondheid en je goed voelen. Om het lichaam in een goede conditie en je gewicht op peil te houden, heeft Oriflame de Wellness productlijn ontwikkeld. Tijdens deze workshop maak je kennis met producten die je helpen om je beter te voelen, er beter uit te zien, en (indien gewenst) gewicht te verliezen.

Je kunt vrijblijvend contact met mij op nemen, via het contactformulier of via de mail:

Sweetlakeskincare@schoonheidspecialist-zoetermeer.nl
Of je kunt mij bellen op: 06-16736834

make-up oriflame 1

Welness Oriflame

Welness oriflame 2make-up oriflame 3

make-up oriflame 2Welness oriflame 3

Welness oriflame 4