Workshop

Workshop

Dr. Hauschka

Een mooie huid, een stralende teint… Ontdek dat natuurlijke schoonheid en lekker genieten hand in hand gaat.

Sweet Lake Skin Care organiseert regelmatig workshops met het natuurzuivere biologische merk Dr Hauschka Wil jij een gezellige en actieve verwen-avond of -middag? En samen met een groep vriendinnen, familie of collega’s de natuurzuivere, biologische gezichtsverzorging van Dr. Hauschka ervaren?

Jouw huid straalt na een workshop van Dr.Hauschka Cosmetica!
Je maakt kennis met de bijzondere filosofie van Dr. Hauschka Cosmetica. Je gaat aan de slag met de natuurzuivere, biologische producten uit de gezichtsverzorgingslijn. De nadruk ligt op het Dr.Hauschka verzorgingsconcept, nl. het reinigen, versterken en verzorgen van de huid. Ook wordt de huid heerlijk verzorgd met ampullen en een intensief verzorgend masker, en er is ruimte voor een persoonlijk huidverzorgingsadvies. Ervaar zelf wat de producten van Dr. Hauschka Cosmetica voor jouw huid doen!

Dr.Hauschka Workshop Make-up, inclusief een Goody bag ter waarde van 25 euro
Ook tijdens deze workshop maak je kennis met de bijzondere filosofie van Dr. Hauschka Cosmetica. Je gaat kort aan de slag met het Dr.Hauschka verzorgingsconcept, nl. reinigen, versterken en verzorgen van de huid. Vervolgens ga je aan de hand van 10 stappen, onder begeleiding, een complete make-up bij jezelf aanbrengen. Hierbij maak je gebruik van de mooie, natuurzuivere make-up van Dr.Hauschka! Dit voorjaar zijn de foundations vernieuwd qua samenstelling en geur, en natuurlijk gaan we ook deze gebruiken tijdens de workshop. Lijkt het jou ook leuk om een stralende look te creëren?

Locatie
Vd Maasstraat 54 2722 BK Zoetermeer

Kosten
Workshop gezichtsverzorging 22,50 inclusief biologische koffie/thee/koekjes/chocolade en een goody bag.

Workshop make-up 20,00  inclusief biologische koffie/thee/koekjes/choclade en een goody bag.
Wil je graag een Dr.Hauschka workshop volgen, of heb je vragen?
Neem dan contact op met Marjolein Meevers Scholte telefoonnummer: 06-16736834 of skincare@schoonheidsspecialist-zoetermeer.nl